Oglas za prijam u službu Višeg savjetnika za komunalne poslove, komunalnu infrastrukturu i kapitalne izgradnje

Pročelnik Općine Podstrana na temelju članka 18. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 86/08, 61/11) objavljuje:

Oglas za prijam u službu Višeg savjetnika za komunalne poslove, komunalnu infrastrukturu i kapitalne izgradnje u Odsjek za prostorno uređenje i komunalne poslove Jedinstvenog upravnog odjela Općine Podstrana.

– 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme, uz probni rad u trajanju od dva mjeseca.

1. Viši stručni savjetnik za komunalne poslove, komunalnu infrastrukturu i kapitalnu izgradnju — 1 (jedan) izvršitelj na određeno vrijeme, uz probni rad u trajanju od dva mjeseca.

Na web – stranici: http://www.podstrana.hr  dostupan je opis te podaci o plaći radnog mjesta koje se popunjava, kao i podaci o prethodnoj provjeri sposobnosti kandidata, te ostale informacije o  postupku. Na web – stranici, te na oglasnoj ploči Općine Podstrana bit će objavljeno vrijeme održavanja prethodne provjere (intervju), najmanje pet dana prije održavanja provjere.

Prijave na Oglas podnose se na adresu: Općina Podstrana, 21312 Podstrana, Trg dr. Franje Tuđmana 3, s naznakom „Prijava na Oglas za Višeg savjetnika za komunalne poslove, komunalnu infrastrukturu i kapitalnu izgradnju“ u roku 8 (osam) dana od dana objave na službenim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Preuzimanje:

  1. Oglas za prijam u službu Višeg savjetnika za komunalne poslove, komunalnu infrastrukturu i kapitalne izgradnje u Odsjek za prostorno uređenje i komunalne poslove Adobe Acrobat
  2. Oglas za prijam u službu Višeg savjetnika za komunalne poslove, komunalnu infrastrukturu i kapitalne izgradnje u Odsjek za prostorno uređenje i komunalne poslove – DETALJI Adobe Acrobat

Također pogledajte

Upute i obavijesti kandidatima za prijam namještenika Čistač/-ica

Na službenim internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 3. rujna 2021. godine objavljen je …

Skip to content