Javni poziv za sufinanciranje programa udruga na području Općine Podstrana za 2013. godinu

Pozivaju se udruge iz područja  športa, kulture, udruge mladih, gospodarskih udruga, braniteljskih udruga i drugih udruga  s područja Općine Podstrana koje imaju pripremljene programe za koje očekuju sufinanciranje iz Proračuna Općine Podstrana za 2013. godinu da ispune prijavnicu priloženu ovom javnom pozivu, te da ih dostave  Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Podstrana – Odsjek za društvene djelatnosti ili putem pošte na adresu Trg dr. Franje Tuđmana 3, 21 312 Podstrana najkasnije do 05. studenog 2012.godine.

Športske udruge  programe mogu  predati isključivo putem svojih krovnih udruga – Zajednice športskih udruga Općine Podstrana.

Uz prijavnicu je potrebno priložiti svu dokumentaciju kojom se dokazuje ozbiljnost namjere realizacije pripremljenih programa u 2013. godini (troškovnike, ponude i sl.) kao i postojanje opravdanosti da se program  sufinancira iz proračuna Općine Podstrana.

Udruga može pripremiti više programa, ali svaki program mora biti prijavljen na zasebnoj prijavnici.

Prijedlog  programa udruga koji će se financirati iz proračuna Općine Podstrana utvrdit će načelnik Općine Podstrana u prijedlogu Proračuna  Općine Podstrana za 2013.godinu, a konačnu odluku o programima donijet će Općinsko vijeće Općine Podstrana usvajanjem Proračuna  za 2013.godinu.

PreuzimanjePreuzimanje:

Prijavnica za sufinanciranje programa javnih potreba od interesa za Općinu Podstrana za 2013. godinu Adobe Acrobat

Također pogledajte

Obavijest o radovima na dijelu Hercegovačke ulice

Obavještavamo stanare ulica Hercegovačka, Stepinčeva i Mile Gojsalić da će se dana 13. rujna .2021. …

Skip to content