U Gornjoj Podstrani održana izložba slika i koncert

U petak, 12. lipnja 2015.g. u Gornjoj Podstrani održana je izložba slika i koncert koji Općina Podstrana tradicionalno organizira u čast svog nebeskog patrona, sv. Antuna Padovanskog u sklopu manifestacije kojom, zajedno sa svojim mještanima, slavi Dan Općine.

U čitovnici je postavljena izložba dječjih radova dječjih vrtića Brat sunce, Čarobni pianino, Vrtuljak i Mali mornari. Vrijedne tete vrtića su se potrudile animirati djecu kako bi posjetitelji mogli uživati u njihovom maštovitom izričaju.

U izuzetno akustičnom prostoru, glazbeno druženje otvoreno je nastupom ženske klape Ankora. Potom su slijedili glazbenici Hrvatskog katoličkog glazbenog društva Podstrana, muška klapa Praska i ženska klapa Kurjože. Ostatak večer zabavljao nas je kvartet Porat.

Zahvaljujmo svim sudionicima izložbe i koncerta, posjetiteljima i svima koji su svojim dolaskom uveličali proslavu Dana Općine.

Posebno hvala našim klapama, HKGD Podstrana i kvartetu Porat koji su svojim nastupom oduševili posjetitelje i opravdali povjerenje domaćina.

Također pogledajte

Obavijest o radovima na dijelu Hercegovačke ulice

Obavještavamo stanare ulica Hercegovačka, Stepinčeva i Mile Gojsalić da će se dana 13. rujna .2021. …

Skip to content