Anketni upitnik

Općina Podstrana započela je s procesom izrade Strateškog razvojnog programa općine koji će nam pomoći u rješavanju gospodarskih izazova s kojima se suočavamo. Pomoću Strategije usmjeriti ćemo aktivnosti i resurse prema cilju poboljšanja gospodarskog stanja za naše građane, poduzeća, obrte i udruge, te našu lokalnu samoupravu, ali će ujedno poslužiti i kao alat za privlačenje poslovnih ulagača.

U privitku se nalazi anketni upitnik koji ima za cilj prikupljanje Vašeg mišljenja i ocjene o poslovnoj klimi na području općine, te nam daje važne smjernice za daljnji razvoj. Poduzetnici/obrti/OPG-i/zadruge znaju najbolje kako snage i slabosti lokalnog okruženja utječu na Vaše poslovanje. Suprotno od statističkih podataka, koji nam kazuju što se već dogodilo, predloženi anketni upitnik pružiti će nam informacije o tome što će se tek dogoditi. Informacije o povećanju ili smanjenju broja zaposlenih, gradnji ili prenamjeni objekata ukazuju na to u kom se smjeru kreće lokalno gospodarstvo. Informacija o tome zašto se te odluke donose posebno je važna jer pomaže u određivanju točaka intervencije razvojne strategije, te nam se nameće kao obveza da se Vama pruži što bolja poslovna podrška kroz pravovaljano planiranje.

Podaci dobiveni u anketnom upitniku će se prikupiti, obraditi, te biti objavljeni anonimno samo kao zbirni podaci, bez pojedinačne pismene objave. Prikupljeni podaci iz ankete su povjerljivi i isti će se koristiti isključivo u navedene svrhe. Koristimo priliku da Vas zamolimo za puno razumijevanje i podršku u provođenju ove aktivnosti.

Molimo Vas da ispunjeni anketni upitnik dostavite osobno ili putem pošte na adresu: Općina Podstrana, Trg dr. Franje Tuđmana 3, 21312 Podstrana.

Sa poštovanjem!

Općina Podstrana
Načelnik
Mladen Bartulović, dipl.krim.

Također pogledajte

Obavijest o radovima na dijelu Hercegovačke ulice

Obavještavamo stanare ulica Hercegovačka, Stepinčeva i Mile Gojsalić da će se dana 13. rujna .2021. …

Skip to content