Dodjela sredstava kapitalne pomoći gradovima i općinama za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i komunalnog standarda za 2016.

Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević donio je odluke o dodjeli sredstava kapitalne pomoći gradovima i općinama za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i komunalnog standarda za 2016.

Danas je u zgradi Splitsko-dalmatinske županije ministar osobno uručio odluke predstavnicima gradova i općina s područja naše županije.

Općini Podstrana je dodijeljeno 200.000,00 kuna za izgradnju fekalne kanalizacije i javne rasvjete naselja Rastovac. Prva faza navedenog projekta je u izgradnji, a vrijednost cijelog projekta, koji uključuje izgradnju kanalizacije, javne rasvjete, vodovodnu mreža i asfalt, ukupno iznosi oko 1.000.000,00 kuna.  Načelnik Bartulović je, u ime svih nazočnih gradonačelnika i načelnika, zahvalio ministru i županu na dodijeljenim sredstvima. Ministarstvo je u svrhu poticanja razvoja komunalnog gospodarstva i komunalnog standarda dodijelilo oko 5.400.000,00 kuna.

Također pogledajte

Obavijest o radovima na dijelu Hercegovačke ulice

Obavještavamo stanare ulica Hercegovačka, Stepinčeva i Mile Gojsalić da će se dana 13. rujna .2021. …

Skip to content