Potpisan ugovor za projekt “Zaželi”

Danas je općinski načelnik Mladen Bartulović u prostorijama naše Splitsko – dalmatinske županije u prisustvu ministra rada i mirovinskog sustava gosp. Marka Pavić i našeg župana gosp. Blaženka Bobana nazočio potpisivanju ugovora za projekt “Zaželi” na koji smo aplicirali u suradnji sa udrugom “Agape” iz Omiša.

Naši partneri su još Općine Dugi Rat i Šestanovac. Obavezni partneri su CZSS Split, CZSS Omiš i HZZ Split. Ukupna vrijednost projekta je 6.130.413.00 kn, a na Podstranu se odnosi 1.697.449,20 kn (plaće, put, edukacije, liječnički, promidžba….)

Zaposlit će se 15 žena iz Podstrane koje će se brinuti za 60 korisnika iz Podstrane (stari, nemoćni, invalidi). Projekt traje 30 mjeseci, od toga se 6 mjeseci odnosi na edukaciju djelatnica (njegovateljice, informatički tečaj..) kako bi bile konkurentnije na tržištu po završetku projekta.

Ukupna vrijednost svih danas potpisanih ugovora je preko 32 milijuna kuna a za cijelu županiju ukupno preko 105 milijuna kuna a sredstva su osigurana iz EU fondova.

Također pogledajte

Obavijest o radovima na dijelu Hercegovačke ulice

Obavještavamo stanare ulica Hercegovačka, Stepinčeva i Mile Gojsalić da će se dana 13. rujna .2021. …

Skip to content