U Podstrani otvoren prvi obrt za usluge dadilje „Kad si sretan“

U Podstranije 08. ožujka 2021. g. počeo sa radomprvi obrt za usluge dadilje „KAD SI SRETAN“. Vlasnica obrta je gđa Dragana Ivanišević Matić, po zanimanju odgojiteljica predškolske djece, a samim time i dadilja. Uz vlasnicu u obrtu radi i gđa Emina Mačković koja je certificirana dadilja. Obje imaju dugogodišnjie iskustvo u radu s djecom.

Obrt pruža usluge čuvanja, njege, odgoja, naobrazbe, zdravstvene zaštite i skrbi o djetetu kroz desetosatni program. Koncept je isti kao u dječjem vrtiću.

Djeci je osigurana odgovarajuća zdrava i raznovrsna prehrana (doručak, dvije užine i ručak), svi uvjeti za nesmetani razvoj, igru i socijalizaciju te dnevni odmor.

Mogu se upisati djeca starosti od napunjene 1. godine do 6. godina.

Puna cijena usluge desetosatnog programa je 2.400,00 kn mjesečno. Pravo na sufinanciranje od strane Općine ima dijete kojemu oba roditelja imaju prebivalište na području Općine Podstrana te u tom slučaju cijena iznosi 1.400,00 kn mjesečno.

Prostor je novouređen, zadovoljava sve tehničke i pedagoške uvjete. Svijetao je, sunčan, u potpunosti uređen da zadovolji sve potrebe djece. Može primiti 10 djece koja su pod stalnom skrbi dvije dadilje što je velika prednost.

Ima sigurno i ograđeno dvorište te je jako blizu dječjeg igrališta na Petričevu,a blizu je i plaža do koje vodi pothodnik (nema prelaženja ceste).

Adresa je Sv.Martina 3, a kontakt 098 171 9998.

Također pogledajte

Obavijest o radovima na dijelu Hercegovačke ulice

Obavještavamo stanare ulica Hercegovačka, Stepinčeva i Mile Gojsalić da će se dana 13. rujna .2021. …

Skip to content