Obavijest o polaganju posebnog ispita za vozače autotaksi vozila na području Općine Podstrana

Na temelju članka 30. Odluke o autotaksi prijevozu (”Službeni glasnik Općine Podstrana”, broj 23/13) i članka 3. stavka 2. Pravilnika o posebnom ispitu za vozača autotaksi vozila s Programom ispita (”Službeni glasnik Općine Podstrana”, broj 14/13), Komisija za polaganje posebnog ispita za vozače autotaksi vozila na području Općine Podstrana, objavljuje

O B A V I J E S T
o polaganju posebnog ispita za vozače autotaksi vozila
na području Općine Podstrane

Obavještavamo sve kandidate koji su podnijeli zahtjev za polaganje ispita da će se ispit o poznavanju osnovnih podataka o kulturnim, gospodarskim, turističkim, prometnim i drugim značajnim objektima i znamenitostima Općine Podstrana održati 18. srpnja 2014. godine (petak) s početkom u 11,00 sati u prostorijama Općine Podstrana, Trg dr. Franje Tuđmana 3, 21312 Podstrana.Tko ne pristupi ispitu, smatrat će se da je odustao od zahtjeva.

Na ispitu podnositelji zahtjeva dužni su podnijeti osobnu iskaznicu i dokaz o uplati troškova za polaganje ispita u iznosu od 300,00 kuna koji se uplaćuje u općinskom proračunu Općine Podstrana.

Kandidati koji žele izaći na ispit a nisu podnijeli zahtjev, mogu ga podnijeti na protokol Općine Podstrana, najkasnije do 15. srpnja 2014. godine.

PREDSJENDIK KOMISIJE
Ivica Tafra, dipl. iur., v.r.

Također pogledajte

Obavijest o radovima na dijelu Hercegovačke ulice

Obavještavamo stanare ulica Hercegovačka, Stepinčeva i Mile Gojsalić da će se dana 13. rujna .2021. …

Skip to content