Obavijest o polaganju posebnog ispita za vozače autotaksi vozila na području Općine Podstrane

Na temelju članka 30. Odluke o autotaksi prijevozu (”Službeni glasnik Općine Podstrana”, broj 23/13) i članka 3. stavka 2. Pravilnika o posebnom ispitu za vozača autotaksi vozila s Programom ispita (”Službeni glasnik Općine Podstrana”, broj 14/13), Komisija za polaganje posebnog ispita za vozače autotaksi vozila na području Općine Podstrana, objavljuje

O B A V I J E S T
o polaganju posebnog ispita za vozače autotaksi vozila
na području Općine Podstrane

Obavještavamo sve kandidate koji su podnijeli zahtjev za polaganje ispita da će se ispit o poznavanju osnovnih podataka o kulturnim, gospodarskim, turističkim, prometnim i drugim značajnim objektima i znamenitostima Općine Podstrana održati 13. srpnja 2015. godine (ponedjeljak) s početkom u 09,00 sati u prostorijama Općine Podstrana, Trg dr. Franje Tuđmana 3, 21312 Podstrana.

Tko ne pristupi ispitu, smatrat će se da je odustao od zahtjeva.

Na ispitu podnositelji zahtjeva dužni su podnijeti osobnu iskaznicu i dokaz o uplati troškova za polaganje ispita u iznosu od 300,00 kuna koji se uplaćuje u općinskom proračunu Općine Podstrana.

Kandidati koji žele izaći na ispit a nisu podnijeli zahtjev, mogu ga podnijeti na protokol Općine Podstrana, najkasnije do 10. srpnja 2015. godine.

PREDSJEDNICA KOMISIJE
Monika Ćutuk, dipl. iur., v.r.

Također pogledajte

Obavijest o radovima na dijelu Hercegovačke ulice

Obavještavamo stanare ulica Hercegovačka, Stepinčeva i Mile Gojsalić da će se dana 13. rujna .2021. …

Skip to content