Natječaji EU

42 Natječaj za provedbu podmjere 4.1. »Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva« -provedba operacije 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ – sektor svinjogojstva i peradarstva 

NOVO!

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju 15.01. 2016. Fizičke i pravne osobe Predmet natječaja je dodjela sredstava sukladno članku 5. točka a) Pravilnika o provedbi mjere 04 »Ulaganja u fizičku imovinu«, podmjere 4.1. »Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.“ Sredstva javne potpore iznose ukupno 11.000.000 EUR u kunskoj protuvrijednosti. Potpora podrazumijeva dodjelu namjenskih bespovratnih novčanih sredstava za sufinanciranje ulaganja koja su predmet Operacije 4.1.1. Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava.

Intenzitet javne potpore po projektu iznosi do 50 posto od ukupnih prihvatljivih troškova. Intenzitet javne potpore može se uvećati za dodatnih 20 postotnih bodova u određenim slučajevima.

43 Natječaj za provedbu podmjere 4.1. »Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva« -provedba operacije 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ – sektor voća i povrća

NOVO!

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju 15.01. 2016. Fizičke i pravne osobe Predmet natječaja je dodjela sredstava sukladno članku 5. točka a) Pravilnika o provedbi mjere 04 »Ulaganja u fizičku imovinu«, podmjere 4.1. »Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.“ Sredstva javne potpore iznose ukupno 11.000.000 EUR u kunskoj protuvrijednosti.Potpora podrazumijeva dodjelu namjenskih bespovratnih novčanih sredstava za sufinanciranje ulaganja koja su predmet Operacije 4.1.1. Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava.

Intenzitet javne potpore po projektu iznosi do 50 posto od ukupnih prihvatljivih troškova.

Intenzitet javne potpore može se uvećati za dodatnih 20 postotnih bodova u određenim slučajevima.

44 Poziv na dostavu prijedloga CEF Telekom 2015: eFakturiranje (elektroničko fakturiranje)

NOV0!

EU 19.01.2016. Mala, srednja i velika poduzeća Ciljevi su: povećati unos i uporabu eFakturiranja u kojem će sudjelovati lokalni i regionalni predstavnici, kao i druga javna tijela i ustanove. Gospodarski rast i podrška kompletnosti i funkcionalnosti unutarnjeg tržišta uz potporu konkurentnosti europskog gospodarstva, uključujući mala i srednja poduzeća (MSP); poboljšanje u svakodnevnom životu za građane, poduzeća i uprave na svakoj razini kroz promicanje širokopojasne mreže, povezanosti i međudjelovanja nacionalnih, regionalnih i lokalnih širokopojasnih mreža, kao i nediskriminirajući pristup takvim mrežama i digitalnom uključivanju. Indikativni iznos koji se dodjeljuje na temelju ovog Poziva za podnošenje prijedloga za projekte zajedničkog interesa u području transeuropskih telekomunikacija za eFakturiranje je 7.000.000,00 eura. Maksimalna stopa sufinanciranja iznosi 75% prihvatljivih troškova.

Također pogledajte

Obavijest o radovima na dijelu Hercegovačke ulice

Obavještavamo stanare ulica Hercegovačka, Stepinčeva i Mile Gojsalić da će se dana 13. rujna .2021. …

Skip to content