Najava prve javne tribine o održivom gospodarenju otpadom u sklopu projekta „Izgradnja i opremanje Reciklažnog dvorišta Perun“

U sklopu projekta „Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta Perun“ dana 27.02.2020. godine s početkom u 12:00 sati u prizemlju zgrade Općine Podstrana u Konferencijskoj dvorani održati će se javna tribina za građane na temu održivog gospodarenja otpadom. Stručna predavanja na temu „Važnost korištenja reciklažnog dvorišta“ i „Način odlaganja otpada u reciklažnom dvorištu“, izlagati će predstavnici tvrtke Alfa Atest d.o.o. Nakon izlaganja predviđeno je vrijeme za javnu raspravu.

Projekt „Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta Perun“ ukupne je vrijednosti 7.662.376,52 kuna a sufinanciran je iz Kohezijskog fonda u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ u financijskom razdoblju 2014.-2020. Razdoblje provedbe projekta je od 11. listopada 2018. godine do 31. svibnja 2020. godine. Nositelj projekta je Općina Podstrana.

Veselimo se vašem dolasku!

Projekt „Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta Perun“ sufinancirala je Europska unija iz Kohezijskog fonda u okviru Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija“ u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Također pogledajte

Obavijest o radovima na dijelu Hercegovačke ulice

Obavještavamo stanare ulica Hercegovačka, Stepinčeva i Mile Gojsalić da će se dana 13. rujna .2021. …

Skip to content