Obavijest o web stranici Reciklažnog dvorišta Perun

U sklopu provedbe projekta ˝Izgradnja reciklažnog dvorišta Perun˝  izrađena je web stranica koju možete posjetiti na slijedećoj poveznici: reciklaznodvoristeperun.hr

Općina Podstrana provodi projekt ˝Izgradnja reciklažnog dvorišta Perun˝ kojeg  sufinancira Europska unija iz Kohezijskog fonda u okviru Operativnog programa ˝Konkurentnost i kohezija“ u financijskom razdoblju 2014 -2020.

Projekt izgradnje reciklažnog dvorišta Perun na području Općine Podstrana doprinosi povećanju stope odvojeno prikupljenog komunalnog otpada i smanjenju količine otpada koji se odlaže na odlagalište.

Projekt je usmjeren na rješavanje problematike rasta ukupnih količina otpada na području Općine Podstrana, te nedovoljne primjene recikliranja i ponovne uporabe otpada.

Glavni ciljevi projekta su izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta Perun, informiranje i educiranje lokalnog stanovništva o ulozi i korištenju reciklažnog dvorišta, te pravilnom odvajanju otpada u kućanstvima u svrhu smanjenja količine otpada koji se odlaže na odlagališta.

Projekt izgradnje reciklažnog dvorišta Perun doprinosi održivom gospodarenju otpadom i unaprjeđenju sustava gospodarenja otpadom kojima će se postići odvojeno prikupljanje i privremeno skladištenje manjih količina posebnih vrsta otpada.

Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost Općine Podstrana.

 

Također pogledajte

Obavijest o radovima na dijelu Hercegovačke ulice

Obavještavamo stanare ulica Hercegovačka, Stepinčeva i Mile Gojsalić da će se dana 13. rujna .2021. …

Skip to content