Obavijest za pokazne karte u 2021. godini

Sukladno Uredbi Europskog parlamenta 1370/2007  te potpisanom Ugovoru sa tvrtkom Promet d.o.o. Split o pružanju komunalne usluge i nadoknadi troškova prijevoza putnika u javnom prometu, dogovorena je  dodatna usluga prijevoza za određene kategorije mještana općine Podstrana.  Radi se o umirovljenicima, invalidima sa invaliditetom većim od 70%, djeci s poteškoćama u razvoju, korisnicima Zajamčene minimalne naknade te osnovnoškolcima koji pohađaju vannastavne aktivnosti izvan Općine Podstrana. Novost je da će za 2021. godinu svi, koji uredno podnesu zahtjev i ostvare navedeno pravo, dobiti godišnju pokaznu kartu prijevoznika Promet d.o.o.

Potrebno je, uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera, kao i svake godine  podnijeti Zahtjev za pokaznu na protokolu Općine Podstrana uz koji treba priložiti sljedeće:

– odrezak od zadnje mirovine  

– 2 kopije osobne iskaznice

– 1 fotografiju za pokaznu

– dokaz o uplati pripadajućeg iznosa u proračun općine (ovisno o visini mirovine)

Nakon dostave dokumentacije od strane Općine, Promet će dostaviti godišnje pokazne karte u Općinu gdje će ih se moći preuzeti kako bi prvenstveno naši umirovljenici bili pošteđeni dugog čekanja u redovima na Solinskoj. Za sve nejasnoće moguće je dobiti informaciju na broj telefona gđe Božene Bajic 021/666-604 ili na mail bozena.bajic@podstrana.hr

Također pogledajte

Obavijest o radovima na dijelu Hercegovačke ulice

Obavještavamo stanare ulica Hercegovačka, Stepinčeva i Mile Gojsalić da će se dana 13. rujna .2021. …

Skip to content