skip to Main Content

Stiglo novo kombi vozilo prilagođeno za prijevoz osoba s invaliditetom u sklopu projekta Korak po korak

Dugo očekivano kombi vozilo za prijevoz osoba s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom konačno je stiglo u Općinu Podstrana. Riječ je o kombi vozilu marke Renault, tip vozila Trafic Passenger, ledeno bijele boje,  koje je rađeno po narudžbi s ugrađenom elektro-hidrauličnom rampom D´Hollandia, vodilicama za vezivanje invalidskih kolica i dva kompleta sigurnosnih pojaseva za pričvršćivanje kolica te elektro-mehaničkom stepenicom na bočnim kliznim vratima.

Danas je načelnik Općine Podstrana, gosp. Mijo Dropuljić, za potrebe provedbe projektnih aktivnosti EU projekta Korak po korak (UP.02.2.2.15.0060),  od tvrtke MultiPartner d.o.o. iz Kukuljanova zaprimio kombi vozilo.

Izgled vozila pogledajte u fotogaleriji:

Također, ovim putem još jednom pozivamo sve zainteresirane roditelje da na aktivnosti uključe svoju djecu s teškoćama u razvoju te odrasle osobe s invaliditetom da nam se pridruže na narednim projektnim aktivnostima (izleti, kreativne radionice..).

Za sudjelovanje na projektnim aktivnostima kao i za sva dodatna pitanja možete se javiti na email ivana.seneberg@podstrana.hr.

EU projekt Korak po korak financiran je bespovratnim sredstvima u iznosu od 1.997.520,00  kuna (15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske i 85% iz Europskog socijalnog fonda) u sklopu operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u okviru ITU mehanizma namijenjenog za financiranje projekata Urbane aglomeracije Split (UAS).

Projekt Korak po korak ima za cilj razviti i proširiti dostupnost izvaninstitucionalnih socijalnih usluga za najranjivije skupine društva na području Općine Podstrana i Urbane aglomeracije Split kako bi se smanjila socijalna isključenost i prevenirala institucionalizacija najranjivijih skupina u društvu.

Back To Top Skip to content