skip to Main Content

Potpisani ugovori za sufinanciranje dvaju projekata u Općini Podstrana

Danas u Zagrebu, a prije desetak dana u Splitu, načelnik Mijo Dropuljić sudjelovao je na svečanom potpisivanju Ugovora za sufinanciranje dvaju projekta u iznosu od 61.000,00 eura.

Prvi je projekt edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti u našoj općini.

Kroz provedbu ovog projekta Općina Podstrana planira organizirati radionice iz područja edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti s ciljem poticanja interdisciplinarnosti u izvanškolskim aktivnostima. Kroz edukativne, kulturne i sportske radionice koje će se provesti u suradnji s udrugama s područja općine Podstrana, omogućiti će se razvoj socijalnih i tehničkih vještina djece predškolske i školske dobi (od I. do IV. razreda osnovne škole).

S Ministrom demografije i useljeništva Ivanom Šipićem, načelnik Mijo Dropuljić potpisao je Ugovor za sufinanciranje u vrijednosti od 41.000,00 eura.

Drugi projekt je Izrada projektne domumentacije kulturno-društvenog centra u Podstrani.

Prije desetak dana, u prostorijama Splitsko-dalmatinske županije, načelnik Mijo Dropuljić sa županom Blaženkom Bobanom potpisao je Ugovor o sufinanciranju u vrijednosti od 20.000,00 eura.

Radi se o  bespovratnim financijskim sredstvima iz županijskog proračuna koje bi trebale osnažiti konkurentnost turizma Splitsko – dalmatinske županije kroz razvoj turističke infrastrukture i jačanje turističke resursne osnove.

Back To Top Skip to content