skip to Main Content

Održano šesto izdanje popularne utrke Perun Adventure Race

U subotu je održano šesto izdanje popularne utrke Perun Adventure Race u Podstrani. Općina Podstrana i TZ Općine Podstrana, i ove godine je podržala ovaj hvale vrijedan događaj, a načelnik Mijo Dropuljić uručio je medalje i pehar najuspješnijima. Riječ je o najpopularnijoj utrci ovog tipa u Dalmaciji. Sudjelovalo je ukupno 28 timova i 56 natjecatelja.

Utrka se odvijala u parovima, u četiri discipline (trail, MTB, kajak i via ferrata) na dužini od ukupno 75 kilometara diljem poljičkog prostora.

Na šetalištu i na plaži u Strožancu u prvom dijelu dana održalo se drugo izdanje dječje utrke sa preprekama – POColino, u kojoj su se djeca natjecala tko će biti spretniji u prolasku prepreka, te prvi doći do cilja. Nastupilo je čak 64-ero djece podijeljenih u 4 uzrasne kategorije. I ove godine postavljena je umjetna stijena za penjanje, a nakon penjanja najmlađe je razveselio nastup klauna Šarenka.

Kao i prethodnih godina AirSoft klub Lav iz Podstrane i ovu godinu je postavio poligon za vježbanje na kojem se moglo vježbati gađanje meta iz pneumatskih replika.

Za kraj dana osigurali smo i besplatan koncert za sve posjetitelje, a nazočne su zabavljali grupa „Zoster“ i predgrupa „Rezerve“.

Sve pohvale PD Perun na odličnoj organizaciji.

Back To Top Skip to content