skip to Main Content

Poziv na pisanu provjeru za radno mjesto Viši stručni suradnik/-ica –koordinator projekta EU “Zaželi u svom domu”

Na temelju članka 22. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“, broj 86/08, 61/11, 4/18 i 112/19), Povjerenstvo za provedbu Natječaja za prijam u službu na radno mjesto Viši stručni suradnik/-ica – coordinator projekta EU “Zaželi u svom domu” u Upravnom odjelu za javnu nabavu, gospodarstvo, društvene djelatnosti i EU fondove Općine Podstrana, 1 izvršitelj/-ica, na određeno vrijeme, dana 26. kolovoza 2024. godine

o b a v j e š t a v a

da će se pisana provjera znanja za radno mjesto Viši stručni suradnik/-ica –koordinator projekta EU “Zaželi u svom domu” održati

dana 03. rujna 2024. godine (utorak)
u vijećnici Općine Podstrana
u 08:30 sati.

Prijavljeni kandidati koji su svoje prijave podnijeli potpuno i pravovremeno te ispunjavaju formalne uvjete natječaja, a time ujedno ostvaruju i pravo pristupa pisanom testiranju će, zbog zaštite osobnih podataka, o pisanom testiranju biti obaviješteni na adresu elektroničke pošte iz prijave.

Kandidati koji ne zadovoljavaju formalne uvjete natječaja i neće se pozvati na testiranje bit će obaviješteni pisanim putem u skladu sa člankom 21. Zakon o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine 86/06, 61/11, 04/18, 112/19).

Postupak i pravila testiranja kao i pravni izvori za pripremanje kandidata za testiranje prethodno su objavljeni na web stranici Općine Podstrana.

Kandidat koji zadovolji na pisanom testu bit će pozvani na intervju.

Termin intervjua s kandidatom koji je zadovoljio na pisanom testu, odredit će se nakon utvrđivanja rezultata pisanog testiranja.

O rezultatima testiranja i vremenu održavanja intervjua kandidati će biti obaviješteni. Ovaj poziv objavljuje se na službenoj web stranici Općine Podstrana i oglasnoj ploči.

Povjerenstvo za provedbu natječaja

Back To Top Skip to content