skip to Main Content

Donacija za centar “Juraj Bonači” u Splitu

Danas je načelnik Mijo Dropuljić imao čast ugostiti ravnateljicu Centra Juraj Bonači gospođu Snježanu Čotić zajedno sa suradnicima i nekoliko štićenika Centra.

Koncert Miroslava Škore koji se održao na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja na šetnici u Strožancu bio je humanitarnog karaktera, a organizatori su Općina Podstrana, TZ općine Podstrana i braniteljske uduge iz Podstrane.

Novac koji je prikupljen ide upravo Centru Juraj Bonači za uređenje njihovog igrališta. Tako su danas predstavnik braniteljskih udruga iz Podstrane gospodin Zdravko Galić i ravnateljica Centra potpisali ugovor o donciji.

Štićenici Centra načelnika su razveselili svojim veselim pričama i doživljajima sa koncerta, a posebno im je ostalo u sjećanju jahanje konja na šetnici dan uoči Oluje. U znak zahvalnosti darovali su mu svoj likovni uradak i suvenire koje su sami izradili, i stoga im veliko HVALA na tome.

Zaista nas veseli što smo bili u mogućnosti pomoći Centru, čiji djelatnici ulažu veliki trud kako bi pomogli upravo najpotrebitijima.

Zato i njima jedno veliko HVALA u ime načelnika Mije Dropuljića i u ime štićenika Centra, a posebno štićenika iz Podstrane.

Back To Top Skip to content